HTML

hjghjghjklgjkhlgjh

Csángáló (Tchangalo)

Idegen földre sietett névbitorló sekélymagyar gondolatai a hegedülésről és a népzenéről.

Friss topikok

  • tchangalo: Egy pár CD hiányzik a képről, de egyébként igaz, az utolsó órásokat nemrég kezdtem el begyűjteni. (2008.01.14. 12:04) Folktorony

Linkblog

2008.02.17. 19:18 tchangalo

Skye szigetén

Rám volt bízva az egyhetes "nyaralás" megszervezése. Nem meglepő tehát, hogy az úticél a Skót felföld lett,  Skye szigete, ami a hagyományos hegedülés egyik központja. A fogadó  kiválasztása is egyértelmű volt: Isles Inn, Portree, ui. itt egész évben van élő zene.
Persze nem mindig olyan szépek a dolgok, mint a prospektusokban. A zenészek is csak negyednapra kerültek elő (addig a szokásos focimeccs volt lapos TV-n).
Szerencsére nem valami komoly koncert volt, hanem csak amolyan baráti zenélgetés, így én is fogtam a hangszert, aztán egyet ők egyet én alapon muzsikáltunk. A hegedűk és vonók minden lehetséges kombinációját végigpróbáltuk. Éljen a skót-magyar barátság!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://tchangalo.blog.hu/api/trackback/id/tr38343138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása